tiistai 14. huhtikuuta 2015

Voihan juoksut!

Jepjep, juuri kun saatiin kaikki kurssit ja muut treenit pyörimään niin eiköhän pikkutyyppi aloittanut juoksunsa. Olen kyllä uumoillut niiden olevan tuloillaan kaikista ennakkomerkeistä päätellen, mutta silti!

No, pentukurssi jäi nyt kesken ja alkeistokoahan me ei ehditty edes aloittamaan. Pentukurssin vikalle kerralle ehkä päästään, riippuen nyt miten juoksut tosta etenevät. Alkeistoko-kurssi päästään korvaamaan astetta edistyneempien ryhmään kesäkuussa.

Koirahan ei ole juoksuista muuten moksiskaan ollut tähän saakka, mutta merkkailu ulkona on kyllä aikamoista. Toivottavasti treenailua voidaan jatkaa normaalisti omatoimisesti, ettei koiralle tulisi mitään nuutumista juoksujen seurauksena. Vii on myös ihailtavan siisti tapaus, muutaman kerran on löytynyt tippoja lattialta, mutta muuten tyyppi pitää huolen itse omasta siisteydestään, pöksyjäkään ei ole tarvittu, vaikka ne vartavasten hankinkin. Oli taas jotenkin outoa hakeutua eläintarvikeliikkeessä sinne pöksyhyllylle, niitä kun ei ole tarvinnut tässä muutamaan vuoteen, oli valikoimatkin hieman muuttuneet ja hetken pähkäilin sopivinta.

Se mikä on hirveän kiva, kun luokse pyrkii lenkeillä muita koiria, niin voi ihan valehtelematta sanoa, että me ei nyt moikata, koska juoksut. Mehän ei siis muutenkaan moikkailla hihnassa, mutta sitä niin harva oikeasti ymmärtää. Liukeni tänäänkin eräs uroksen omistaja nopeasti paikalta kun oli jo melkein päästämässä koiraa meidän luo kunnes kuuli että toisella on juoksut.

2 kommenttia:

  1. Meidän blogi on nyt auki! Vielä kun keksisi jotain järkevää kirjoitettavaa... xD

    Toi on muuten tosi kurjaa, kun joku lenkillä haluaa välttämättä tulla moikkaamaan vaikka itse haluaisi vaan tehdä nopean ohituksen. Ehkä munkin pitää varastaa tuo "meillä on juoksut" -taktiikka, jos se vaikka toimisi täälläkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Välillä on tosi vaikeaa keksiä mitään järkevää, sillon pitää kirjoittaa jotain ei niin järkevää ;)

      Joo.. Me ei ihan periaatteesta moikkailla hihnassa ainakaan sillon kun olen molempien kanssa, vaikka se toinen koira kuinka haluaisi tulla meitä moikkaamaan.. En haluaisi käyttää sitä että sanoisin noiden olevan aggressiivisia (vaikka ei siis sitä todellakaan ole), mutta välillä tekisi mieli kun ei muuten uskota. Onneksi on myös niitä joille riittää kun sanoo että me ei moikkailla hihnassa. :)

      Poista