torstai 26. heinäkuuta 2012

Uusi aika koittaa

Tämä on nyt virallisesti ensimmäinen kirjoitus tänne, vaikka Siirin blogi onkin täälläkin ollut olemassa jo hyvän aikaa. Viimeinen sysäys muuttoon vuodatukselta tänne oli kun vuodatuksen tauon aikana meidän upean ulkoasun kuvat olivat kadonneet :( Enkä jaksanut jäädä odottelemaan, että palautuuko ne, kun jo pidemmän aikaa on syönyt hermoja yleinen toimimattomuus sekä blogin täyttyminen roskapostikommenteista. Olen ehkä hölmö, mutta jopa hieman haikeaa muuttaa blogi tänne. Siirin blogi on aina ollut vuodatuksella, siellä on kaikki pentuajan kirjoitukset, kaikki huikeat onnistumiskertomukset, kaikki on siellä. Pääseehän sitä vielä lukemaan, ellei se koko blogi sitten kohta katoa bittiavaruuteen.

Nojoo, mutta osoitteessa http://specispice.vuodatus.net pääsee lukemaan noita kaikkia kertomuksia, lähinnä mahdolliset uudet lukijat, koska tarina jatkuu täällä, siitä mihin vuodatuksella jäätiin..

4 kommenttia:

  1. Piti tulla kommentoimaan teidän uuteen blogiin! :) Ei mulla oikein ollut mitään asiaa, Siiri on ihana ja sitten kun se tulee kotiin niin rapsutuksia sille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit, oot virallisesti meidän uuden blogin ensimmäinen kommentoija ;) Ja rapsutukset toimitetaan Siirille, kun se kotiutuu mökiltä. :)

      Poista
  2. Mä oon virallisesti toka! :D Oih, tyttöjen uusi blogikin on jo päivitetty linkkilistaan, oot nopee :D Meiltä kaikilta myös rapsutuspusut Siirille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä oot, mutta te Hennin kanssa olettekin varmaan blogin ainoot lukijat... :D Ja joo päivitin sen, kun ei oikeen ole mitään tekemistä, niin tutustuin tähän Bloggerin muokkausmahdollisuuksiin ja samalla sitten muistin linkkilistankin päivittää :)

      Poista