maanantai 30. heinäkuuta 2012

En ilman sua olla saata

Nyt on allekirjoittaneen elämä palannut takaisin uomiinsa, kun koira on taas kotona. Oli muuten älyttömän outoa elää koirattomassa talossa, ei sitä varmaan enää osaisikaan olla ilman nelijalkaista viipottajaa. Siiri oli kyllä ilmeisesti nauttinut olostaan, vaikka olikin juossut helteisimpänä päivänä äidin perässä mustikkametsään ja kuvauksesta päätellen oli saanut lämpöhalvausoireita :o Äiti oli onneksi fiksuna ymmärtänyt lähteä metsästä ja viedä koiran järveen, jonka jälkeen koira oli palannut normaaliksi. Onneksi mökki on saaressa, eli oli se uima-mahdollisuus, jolla koiran sai viilennettyä.
Siiri on kyllä varsin hyvähermoinen koira, se vietiin toissakesänä ensimmäistä kertaa mökille ja me äidin kanssa kuumeisesti pähkäiltiin, että miten koira saadaan veneeseen.. Mutta mitä vielä, koira saatiin helposti nostettua sinne ja sen jälkeen Siiri olikin siellä kun olisi aina matkustellut veneessä. Eikä kuulemma nytkään ollut mitään ongelmia, S oli jopa itse hypännyt veneestä pois, reipas pikkupiski :)


Koiran hyvähermoisuus tuli esiin myös viime yönä, kun aika mahtava ukonilma rupesi jylläämään. Meillä oli ovet ja ikkunat auki, eli välähdykset näkyi sisälle ja jyrinäkin kuului, mutta silti koira nukkui sikeästi unia nähden, ei paljon haitannut jyrinät tai salamavaloshow.

Tänään käytiin tekemässä pienet tempputreenit. Ensin vähän sivuttaisaskelia perusasennosta huvin ja urheilun vuoksi :) Sitten harjoiteltiin ryömimistä, joka tuntui tänään kovin kovin hankalalta, jopa niin, että koira meni ihan lukkoon, eikä enää tiennyt mitä tehdä. Vapautin ja siirryttiin ja kokeiltiin uudestaan ja palkkasin pienimmästäkin ryömimistä muistuttavasta eteenpäinsuuntautuvasta liikkeestä, koiran päässä syttyi taas lamppu ja saatiin loppuun pari ihan kelvollista suoritusta. Loppuun tein vähän juoksu"seuraamista", johon yhdistin mun jalan alta menon. Eli innostin Siiriä juoksemaan vierelläni ja sanoin ALI, ja ohjasin koiran jalkani ali toiselle puolelleni. Tämä tulee siis kt-koreografiaan, jota alan nyt vihdoin kunnolla työstämään, kun löysin ihan mahtavan uuden musiikin :) Meillä on epävirallisena tavoitteena kisata viimeistään ensi vuoden keväänä freestylessä, eli täytyy alkaa nyt tekemään töitä, jotta saataisiin tavoite toteutettua.

2 kommenttia:

  1. Tidiä ei myöskään haitannut jäätävä jyrinä ja se valoshow (jos mulla olis ollut valot päällä, ne olis ollut ihan turhat koska salamat valaisi niin hyvin :D), mut Kiiaa pelotti. :( Aika outoa sikäli, kun normaalisti se on Tidi joka pelkää kovia pamauksia ja Kiiaa ei haittaa sellaiset yhtään. :D

    Me tullaan sit samoihin koiratanssi-kisoihin! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ei paljon valoja kyllä tarvinnut :D Ja voi Kiiaa, vaikka sikäli kyllä ymmärrän, olihan se aika jännää!

    Ja joo tulkaa vaan, voit auttaa mua vajoamaan maan alle kun nolataan varmaan Siirin kanssa itsemme ihan huolella siellä ;)

    VastaaPoista