maanantai 20. elokuuta 2012

Koirat pois, jotta ihmiset pääsevät örveltämään

Lainaan nyt Siirin blogia mun henk.kohtaseen mielenilmaukseen, kun nyt oikeasti ärsyttää. Kysehän on siitä, että Espoon Luukin koirapuisto, jota allekirjoittanut ei ole koskaan koiran kanssa käyttänyt, mutta josta on lukenut vain ja positiivisia kommentteja., suljettiin koirilta sen takia, että siellä oli mahdollista järjestää Weekend Festival. Puisto on kuulemma pk-seudulla ainoita paikkoja, missä vinttikoiria voi pitää irti ja alue on niin iso, että vinttarikin pystyy siellä kunnolla juoksemaan. MIKSI ihmeessä kyseinen festari, joka osoittautui täydeksi flopiksi kaikilta osin, täytyi järjestää juuri Luukissa? Katselin järkyttyneenä kuvia puistosta, siitä minkälainen kaatopaikka se on nyt.. Lasinsiruja, roskia, roskia ja vielä kerran roskia, ja PALJON. Kuka korvaa, jos jonkun koira satuttaa tassunsa lasinsiruun?
Eikä tässä vielä suinkaan kaikki, roskien lisäksi puistossa on tärvelty myös aitoja, koiranmentäviä aukkoja aidoissa.

Onneksi, ONNEKSI (ikävää tietysti niille, keillä suosikkiartisti jäi surkeiden järjestelyiden vuoksi näkemättä), festari oli täysi rimanalitus (uutisista päätellen), mutta toivottavasti se takaa sen, että tuo oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisille festareille, kyseisellä alueella. Ja en usko, että kovinkaan moni haluaa tuonne enää mennä, sanoista Weekend Festival tulee ensimmäisenä mieleen allekirjoittaneelle ainakin katastrofi.

Alla olevasta linkistä voitte katsoa kuvia ja "ihastella" aikuisten ihmisten aikaansaannoksia. Luukin koirapuisto festareiden jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti