sunnuntai 12. elokuuta 2012

Parhaat hetket juoksee nopeaan

Pieni piristys on aina paikallaan ja varsinkin nyt itselle se oli paikallaan, kun on ollut tosi rankka viikko koiran epämääräisen sairastelun vuoksi. Mun pieni, tai oikeastaan aika isokin piristys oli päästä viettämään päivä kahden parhaimman ystävän ja yhden hurmaavan koiranpennun kanssa, asiaankuuluvasti koirakisoissa tottakai. :) Lyhyesti siis, eilinen meni palveluskoirien SM-kisoissa täällä kotipaikkakunnalla Hyvinkäällä.
Mun aamu alkoi perus-pommiinnukkumisella ja kiireesti siitä käyttämään oma koira pihalla ja sitten valmistautumaan lähtöä varten. Pari minuuttia kuitenkin vaan myöhästyin aikataulusta ja muutamaa minuuttia yli aamu seitsemän olin jo Hyvinkään juna-aseman sillalla, jossa mua odottivat Tuuli ja pikku aussie Raiku. Siitä käveltiin kisapaikalle, joten tuli sopiva aamulenkkikin tehtyä ja saatiin vähän jännittää, että kyselläänkö kisajärjestäjien toimesta turistikoirilta rokotustodistuksia, mutta saatiin ihan rauhassa kävellä alueelle. Perustimme piknik-leirimme rinteeseen, josta katseltiin jälki(?)ryhmän tottissuorituksia, tai no, Raiku vei kyllä huomion pois kehän tapahtumista aika tehokkaasti, olemalla varsin suloinen pikku pentu. :)



Laumaan saatiin lisää vahvistusta kun Henni hiukan myöhemmin tuli myös paikalle. Samalla todettiin, että aikainen aamuherätys oli jo tehnyt tehtävänsä ja kahvikupillinen alkoi kuulostaa aika hyvältä idealta. Perustimme pikinik-leirimme tällä kertaa toisen kentän viereen, mutta koko päivä noudatti aika samaa kaavaa, tottissuorituksia kyllä seurattiin, mutta välillä se jäi vähemmälle kun oli niin hyvää seuraa, että se vei voiton. Ja pentu tottakai, sitäkin piti pallutella ja ihastella :) Kamerankin otin mukaan ja sitä tuli käytettyäkin jopa. Suurimmassa osassa kuvista jostain ihmeellisestä syystä esiintyy mustatrikki australianpaimenkoiran pentu ;)
No, kuvasin mä vähän myös kehän hienoja suorituksia, alla yksi todiste siitä. Bongattiin myös ihan huippuhauska tyyppi kun ihan pieni belgi laekenois-pentukin oli tutustumassa kisojen ilmapiiriin.


Oli kyllä ihan mahtava päivä, hauskaa oli! Kiitos loistavasta seurasta Henni, Tuuli ja ihana pikku-Raikuli pentu <3



2 kommenttia:

  1. Voi ei miten suloinen toi kuva on missä Raikulla on remmi suussa!<3 Awwww....

    Oli kyllä hurjan kivaa, otetaan uusiksi sit PM-tokoissa jos joskus saadaan tietää millon ne on ja päästään niihin! :)

    VastaaPoista
  2. Raiku ♥

    Todellakin otetaan uusiksi, oli ihan paras päivä! Pitää vaikka soittaa kennelliittoon ja kysyä millon meinas järjestää ne kisat :D


    Ps. Millon tehdään meidän citykierrokset? t. Raiku

    VastaaPoista