tiistai 15. heinäkuuta 2014

Siiri hammaslääkärillä

Siirillä oli viime keskiviikkona edessään hammasoperaatio. Viime kirjoituksessa kerroin kun rokotuskäynnin yhteydessä huomattiin yhden ison poskihampaan lohjenneen. Varasin ajan Riihimäen EHELiin, koska Hyvinkäälle oltaisiin saatu aika vasta elokuulle. Keskiviikkona ajeltiin siis Riihimäkeen ja kun Siirin tiedot oli saatu koneelle niin päästiinkin melkeen heti eläinlääkärin juttusille. Näytin ensin sen rokotuskäynnin lapun, missä oli vähän tietoa jo tehdyistä havainnoista. Ell kertoi tarkkaan kaiken ja näytti havainnollistavia kuvia jonka jälkeen Siiri saikin rauhoitusaineen, eikä mennyt kuin ehkä minuutti kun jo alkoi askel huojua ja siitä nopeasti koira pisti maate. Jätettiin Siiri vastaanotolle ja lähdettiin kuluttamaan muutama tunti Riihimäen keskustaan.
Kuuden aikaan lähdettiin hakemaan koiraa vastaanotolta ja ennen kun hoitaja haki koiran, kertoi hän tarkkaan siitä mitä oli tehty. Yhtään hammasta ei tarvinnut poistaa, vaan pahiten lohjenneille hampaille oli tehty hionta ja uudelleenpinnoitus. Puolen vuoden päästä pitää mennä kontrolliröntgeniin, jossa katsotaan onko tapahtunut mitään muutoksia. Sain hyvin tokkuraisen koiran mukaani :D Siiri normaalisti istuu auton takaosassa skarppina, mutta nyt rupesi jossain vaiheessa nojailemaan takaluukkua vasten ja yleensä tarvitsee käskeä koiraa odottamaan ennen autosta poistumista, mutta nyt ei (onneksi) edes yrittänyt hypätä pois kun pysähdyttiin.

Siiri toipui operaatiosta hyvin ja omaa mieltä lämmitti eniten seuraavana päivänä tullut puhelu eläinlääkäriasemalta, hoitaja kyseli tarkkaan Siirin vointia ja toipumista operaatiosta ja kun totesin kaiken olevan ok, niin toivotti vielä hyvää jatkoa meille. Tuli todella hyvä mieli! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti