keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Toukokuun AVO/VOI-kurssi 1/5

Täytyy myöntää että vähän on ollut tokofiilis kadoksissa, välillä innostuu enemmän mutta jotenkin treeneihin lähtö ei ole ollut täynnä sitä lapsenomaista intoa. Osittain saattaa johtua siitä että ylipäätään on ollut väsynyt ja kiireiset viikot ja viikonloput vievät veronsa. Ja tieto siitä että Siiri joutuu olemaan yksin kotona sillontällön kun meillä on treenit.
Mutta nyt on ollut parit niin huipputreenit että hivenen into on palaamassa takaisin.
Tiistaina alkoi toukokuun kurssi ja aiheena oli hyppynouto ja luoksetulon pysäytykset.
Mentiin kentälle yli puoli tuntia aiemmin, jotta ehdittiin tehdä omat treenit. Treenata ennen treenejä.

Sannan kanssa aloitettiin hyppynoudolla, tehtiin se ohjatun kapulalla. Pidin Vilkaa pannasta kiinni ja heitin kapulan hypyn yli. Annoin hyppykäskyn, jonka jälkeen perään noutokäsky ja palatessa selkeästi näytin ja kerroin että vielä pitää hypätä takaisin. Näissä ei ollut mitään ongelmaa, Vilka hienosti haki hypyn myös palatessa, vaikka kapula yhdellä kerralla pomppi heitosta vähän sivuun.

Luoksetulon pysäytyksen alkeita tehtiin ihan vaan niin että koira juoksi kahden ohjaajan välillä, pysyen liikkeessä kokoajan ja välillä juoksi läpi ja välillä pysäytin ja ei odotettukkaan että koira jäisi stoppiin vaan samantien kun mä annoin pysäytyskäskyn niin Sanna kutsui Vilkaa palkalle toiseen suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti