lauantai 9. elokuuta 2014

PK SM 2014

Hieman ehkä taas huvitti kun herätyskello soi lauantai aamuna viiden jälkeen aamulla. Ja ehkä noin neljän tunnin yöunien jälkeen. Miksipäs muuten kuin rakkaan koiraharrastuksen vuoksi. Tuusulan Jokelassa eli "omalla kylällä" järjestettiin siis PK SM-kisat ja jo silloin kun kuulin ekaa kertaa että ne täällä ovat niin päätin mennä. Itse en ole pk-puoleen pahemmin tutustunut, mutta se kiehtoo kovasti, joten mikäpä sen parempi tilaisuus taas lähteä oppimaan uutta. Pienenä, tai vähän isompana, motivaattorina oli myös se että halusin uudelle tulokkaalle vielä muutaman jutun ja tiesin ne D&C Dogsportilta saavani ja ne siis mukana myös tuolla tapahtumassa.
Kaikkein hulluimmalta tuntui siinä vaiheessa kun otin pyörän alle klo 6.30 ja lähdin polkemaan n. 7km matkaa, mitä sitä ei harrastuksen vuoksi tekisi?

Seurasin haun tottikset ja niiden loputtua taisin katsoa jäljen loput tottikset. Alkuperäisen suunnitelman mukaan mun piti siinä vaiheessa lähteä pois, mutta en malttanutkaan.. Tunnin tauon aikana shoppailin, mukaan tarttui litegrip remmi, vinku teddypatukka, kumipallolelu ja heräteostoksena kaksi pientä narulelua, oli niin herkullisen värisiä etten osannut päättää värejä joten ostin sitten samantien kaksi.. Eli sain kaiken mitä lähdin hakemaan eikä budjettikaan ylittynyt kuin 8 eurolla, olen ylpeä! :)
Katsoin ensimmäisen ipo-ryhmän tottikset ja osan puruista, ihan puhtaasta mielenkiinnosta, en usko että itselle koskaan suojelukoiraa tulee, mutta onhan se kiva nähdä laajemminkin koiraharrastusta.
Ja kuten aina koiratapahtumissa, en tietenkään ollut syönyt mitään, joten rupesi heikottamaan hieman niin päätin lähteä polkemaan kaupan kautta takaisin, ennen kun huono olo olisi iskenyt ihan kunnolla. Kiva päivä kaikenkaikkiaan, mitään multisuperhienoja tottiksia en nähnyt ainakaan kansallisissa lajeissa, IPOssa ehkä vähän näyttävämpiä ja omaan silmään hieman ehkä liian totista touhua, mutta sen nyt olen tiennytkin, että pk-puolella tottis on erilaista kun tokopuolella. Kuvia yritän laitella myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti