perjantai 29. elokuuta 2014

Vilka(s) pentukurssilainen

Eilen oli pentukurssin toinen kerta ja jatkettiin siitä, mihin viime kerralla jäätiin. Paikkana sama ruohokenttä kuin viimeksi. 

Kontaktikävely: Sujui paremmin kuin edellisellä kerralla, ei mitään ihmeempiä huomioita tästä, toistoja vaan.

Perusasento: Harjoiteltiin etukautta sivulle, opetteluvaiheessa ohjaaja tekee vasemmalla jalalla "valssiaskeleen" taakse. Meillä tämä sujui yllättävän hyvin, mutta Vilka kun on vasta niin pieni, niin fyysisen kasvamisen myötä joudutaan varmasti palaamaan vielä näihin alkuharjoituksiin. Hahmotellaan kuitenkin nyt jo oikeaa paikkaa Vilkalle. 

Maahanmeno: Tässä vaiheessa pennun keskittyminen ei enää pysynyt kasassa ja meillä maahanmeno muutenkin vasta niin alkutekjöissä, joten ei otettu tätä ollenkaan. Ruoho on muutenkin Vilkan mielestä ällö alusta mennä maahan. Jatketaan siis kotona opettelua. Opetetaan suoraan maahan, EI istumisen kautta. 

Vieraan koiran ohittaminen: Ryhmän pujottelua, me Vilkan kanssa pysyteltiin omalla paikalla, koska en halunnut rasittaa pentua enempää. Sai nameja aina kun toinen koira meni ohi ja pentu pysyi rauhallisena istumassa. 

Luoksetulo: Vauhtiluoksetulona, lyhyellä matkalla ja palkkana vinkupatukka. Hölkkäsin vähän matkan päähän, kutsuin ja vähän kumarruin ja kutsuin, lähti heti ja tuli kyllä taas supervauhtia! Palkkasin lelulla, ja siinähän tuo pysyi kiinni kuin takiainen, joten leikitin lähtöpaikalle asti. 

Huomioitavaa seuraaville kerroille

* Edellinen päivä lepoa pennulle.

Ps. En muuten ikinä hanki pikkukoiraa, perusasennon opettaminen Vilkalle on kamalaa kun se on niin kirppu vielä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti